Menu

Succes igen med BIF Tøzer og Boyz

image
Jacob Pedersen
23. maj 2017 kl. 14:21

 

Alle piger og drenge i alderen 4-9 år kunne gratis deltage i fodboldtræningen i Brædstrup IF torsdagene d. 27 april, 4. og 11. maj. 
Projektet gik i sin enkelthed ud på, at alle i de pågældende aldersgrupper kunne komme og prøve at spille fodbold, og få et så realistisk indblik i, hvad det vil sige at træne, deltage i et stævne med rigtig pokaloverrækkelse og blive kåret til en ÆGTE BIF TØZ eller BIF BOYZ
Projektet kørte af stablen første gang sidste år i samarbejde med den lokale SFO, hvor kun pigerne i samme aldersgrupper kunne møde op. Det benyttede 27 piger sig af, og i den mellemliggende periode har Brædstrup IF fået oprettet pigehold i U11, U8, U7, U6 og Mikro Tøzer som i årets løb er kommet til klubben.
Derfor valgte klubben i år at give samme tilbud til både drenge og piger og kunne konstatere at 55 piger og 70 drenge var mødt op for at være med de tre dage projektet varede.  
Det er svært allerede nu at sige noget om omfanget af, hvor mange der har valgt at fortsætter med at spille fodbold, men vi mærker en stigende interesse i de yngre årgange til træningen. Sportslig set vil det på længere sigt give flere rigtige gode spillere til klubben, da udviklingen starter i en tidlig alder. En af Brædstrups IF grundlæggende værdier er at få så mange unge som muligt ud og røre sig, og jo yngre jo bedre. På billedet ses nogle af de yngste piger, som var helt ned til 3 års alderen, der deltog i pokaloverrækkelse og drenge som får en velfortjent drikkepause.

 

 

 

Alle nye spillere, der har deltaget i klubbens projekt, kan nu for kr. 100,- træne resten af forårs sæsonen, få en T-shirts og drikkedunk samt være med til fælles afslutningen med den øvrige del af Ungdommen.

 

Brædstrup IF Fodbold vil hermed gerne rette en stor TAK til vore sponsorer:
Bladcentralen
Entreprenørfirmaet Jens Jørgensen Østbirk-Brædstrup
Sportigan
Beton Entreprenør Jacob Jensen
        for donation af T-shirts
Jyske Bank for donation af drikkedunke
BIF CUP for hjælp til pokaler.

 

Og selvfølgelig en stor tak til de fremmødte og til alle jer trænere og praktikanter som hjalp til, for uden jer kunne det ikke være løbet af stablen, fortæller træner Jacob Pedersen

 


 

 

Luk